Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرود عوض‌پور با اشاره به اینکه در سال جاری اکثر جشنواره‌های سینمایی به صورت آنلاین برگزار شده‌اند تأکید کرد که با فراهم شدن زیرساخت‌ها می‌توان از این امکان در سال‌های بعد هم استفاده کرد.

فرود عوض‌پور کارگردان مستند که در سال جاری با فیلم «22/22» در بخش جایزه شهید آوینی حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: مستند «22/22» روایتگر ماجرای یک گروه از نوجوانانی است که در شهرستان کوچک بندر گز از همان روزهای ابتدایی انقلاب و تحولات اجتماعی سیاسی کشور در یک مدرسه به منظور فعالیت‌های فرهنگی هنری شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوض‌پور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در آن برهه زمانی تنش‌های بسیاری در استان مازندران وجود داشت و اتفاقاتی آنجا رخ می‌داد این گروه برای برقرار امنیت در سطح شهر به سمت همکاری با نهادهای نظامی رفت و بعدها در طول زمان شکل و مسیر آن تغییراتی داشت که در این مستند شاهد هستیم. در دوران دفاع مقدس نیز اعضای این گروه که هر کدام بزرگ‌تر شده‌اند همچنان همان نگاه و تفکر در آن‌ها وجود دارد و حضورشان در این عرصه را شاهد هستیم.

او افزود: این گروه 22 نفره بود و با توجه به اینکه برخی افراد آن به شهادت می‌رسیدند هر بار چند نفر دیگر به گروه پیوسته و تعدادشان در همان اندازه 22 نفر باقی می‌ماند که در نهایت نیز 22 نفر از این گروه به شهادت می‌رسند. این فیلم به لحاظ ساختاری فرم متفاوتی دارد و راوی آن یکی از شهدا است که از زاویه دید او ماجراها، جامعه امروز و اتفاقات را شاهد هستیم و گذشته را مرور می‌کنیم. فکر می‌کنم یکی از نکات جذاب فیلم همین نگاه متفاوت باشد که یک شهید پس از سال‌ها به جامعه امروز ما نگاه می‌کند.

این کارگردان در ادامه گفت: تصویربرداری این فیلم پیش از شیوع کرونا در استان گلستان آغاز شد و با شیوع ویروس کرونا در کشور ما به تهران برگشتیم، حدود سه ماه تصویربرداری متوقف شد و در برهه‌ای که وضعیت استان گلستان سفید شد تصویربرداری در حدود 12 روز به پایان رساندیم. سعید الهی تهیه‌کننده این فیلم از اعضای این گروه است و از نکات جالب «22/22» حضور محمود گبرلو منتقد سینما است که خود یکی از اعضای این گروه بوده و در آن زمان از فعالیت‌های آن‌ها با دوربین فیلمبرداری کرده است که این بخش‌های فیلمبرداری شده برای اولین بار در این مستند دیده می‌شوند.

عوض‌پور درباره برگزاری چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت به صورت آنلاین گفت: برگزاری جشنواره به صورت حضوری قطعاً بهترین شکل برگزاری است که برای همه ما یک شرایط ایده‌آل است چرا که دیدن فیلم در سالن سینما را همه ترجیح می‌دهیم اما امسال از این امکان محروم هستیم و این وضعیت تنها مربوط به کشور ما نمی‌شود؛ ما در همه جای دنیا شاهد چنین وضعیتی هستیم و اکثر جشنواره‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شوند.

او در پایان تأکید کرد: اما در کشور ما به دلیل عدم وجود زیرساخت‌های لازم این خطر وجود دارد که جشنواره به خوبی برگزار نشود یا حتی نسخه قاچاق فیلم‌ها در فضای مجازی منتشر شود. با توجه به این مسائل قطعاً لازم است زیرساخت‌ها فراهم شود، پیش‌تر من در چند جشنواره دیگر با فیلم‌های قبلی‌ام حضور داشتم که نسخه غیرقانونی هیچ کدام از این فیلم‌ها در فضای مجازی منتشر نشد. امیدوارم برگزاری این جشنواره به صورت آنلاین تجربه‌ای موفق باشد که در سال‌های آینده هم در کنار برگزاری آن به صورت حضوری چنین رویکردی هم در جشنواره وجود داشته باشد که بخشی آنلاین در نظر گرفته شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره سینما حقیقت مستند 22 22 صورت آنلاین عوض پور سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: ما ۱۸۸ هزار شهید را تقدیم اسلام کردیم تا اجازه ندهیم دست بیگانه به سرزمین و دامان پاک ناموس ایرانی برسد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو؛ سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور در یادواره شهدای روستای عیش‌آباد رفسنجان از توابع استان کرمان که در مسجد شهید سلیمانی این روستا با حضور پیکر مطهر یک شهید گمنام برگزار شد؛ گفت: یادواره‌ها و اجلاسیه‌های شهدا مراسم ختم نیست این برنامه‌ها فتوحات نظام اسلامی است.
وی افزود: شهیدان با تقدیم جانشان به حقیقت دین خدا و اسلام اهل بیت (ع) حقیقت بخشیدند، شهدا متعلق به یک خانواده نیستند متعلق به همه ایران اسلامی و ملت بزرگ ایران هستند.
او بیان کرد: شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند هر کس بخواهد ملت بزرگ ایران را بشناسد بایستی به ۱۸۰ هزار قهرمانی که در کوره آتش هشت سال از حقیقت دین از انقلاب و ناموس دفاع کردند رجوع کند و این عقبه بزرگ را ملاحظه کند و تاریخ بزرگ ایران را ورق بزند.
فرمانده سپاه ثارالله با بیان اینکه شهیدان تربیت شده مکتب عاشورا هستند، یادآور شد: حقیقت شهدا هستند نه آن چیزی که دشمن در فضای مجازی به جوانان القا می‌کند؛ شهیدان به هیچکس بدهکار نیستند ما‌هایی که ماندیم بدهکار هستیم و نمی‌دانیم عاقبت بخیر می‌شویم یا نه.
وی خاطرنشان کرد: یادوراه شهدا باید در وجود ما نهادینه شود و از این شهیدان الگو بگیریم؛ چیزی که در جبهه شهیدان را پیروز کرد استحکام درونی جبهه اسلام بود.
سردار معروفی عنوان کرد: اولین مولفه‌ای که باعث پیروزی نبرد دفاع مقدس شد ایمان واقعی و توکل حقیقی بود؛ شهیدان وعده الهی را باور داشتند و این مهم در جبهه ملموس و نهادینه بود.
وی گفت: بصیرت دومین مولفه در دوران دفاع مقدس بود هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود، بصیرت از ایمان واقعی است. صبر و بردباری رزمندگان سومین مولفه بود که در جبهه موج می‌زد.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین ولایت باوری و ولایت پذیری سومین مولفه دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: ولایت باوری رمز پیروزی دوران دفاع مقدس بود رزمندگان با میل واقعی، حجت و منظومه فکری امام راحل کار انجام می‌دادند.
وی صداقت در جبهه را از دیگر مولفه‌های دوران دفاع مقدس دانست و افزود: اخلاص در عمل در دوران دفاع مقدس موج می‌زد و این را می‌شود از دیگر مولفه‌های مهم جنگ دفاع مقدس عنوان کرد.
سردار معروفی با تاکید براینکه فرهنگ حاکم بر دفاع مقدس فرهنگ عاشورا بود، گفت: مکتب شهید حاج قاسم در حقیقت بیانگر این است که ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسین (ع) هستیم و تفکر امام حسینی داریم و زیر بار ظلم نخواهیم رفت و با تحریم زمین گیر نخواهیم شد.
وی بیان کرد: در دفاع مقدس خروجی بسیاری داریم، هزاران مولفه‌های بزرگ و شرف به خاطر شجاعت در دفاع مقدس برای ما به ارمغان آمده است ناموس پرستی یکی از این مولفه هاست.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین عنوان کرد: ما شهیدان زیادی تقدیم اسلام کردیم تا اجازه ندهیم دست بیگانه به سرزمین و دامان پاک ناموس ایرانی برسد.
او ادامه داد: ناموس پرستی را از گودال پر افتخار عاشورا یاد گرفتیم، همین برایمان کافی است که غیرت ما غیرت عاشوراست.
سردار معروفی با اشاره به موضوع وعده صادق و مسائل غزه و اسرائیل گفت: امروز به واسطه طوفان الاقصی هیمنه اسرائیل کودک کش درهم شکسته شده و وجدان‌های ملل دنیا بیدار شده است دنیا حرکت کرد ه و وجدان‌های بیدار زنده شده است.
وی تاکی کرد: به واسطه مظلومیت مقتدر مردم غزه جنبش‌هایی در دنیا به راه افتاده است و وعده‌های الهی را مشاهده می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند