Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خبرگزاری رویترز در گزارشی به حمله تروریستی روز جمعه در نیوزیلند پرداخته و می‌نویسد که این حمله نشان داد که کاربران با استفاده از رسانه‌های اجتماعی راه‌هایی برای انتشار و اشتراک‌گذاری ویدئو‌های خشونت‌بار پیدا می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، رویترز می‌نویسد: قتل عام گسترده روز جمعه در نیوزیلند که به صورت زنده برای جهانیان پخش شد نخستین پخش اینترنتی یک جنایت خشونت‌بار نیست، اما نشان داد که جلوگیری از انتشار آنلاین ویدئو‌های خشونت‌بار با وجود سرمایه‌گذاری‌های زیاد همچنان یک چالش عمده برای شرکت‌های فن‌اوری بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این گزارش آمده است: قتل عام در کرایست چرچ نیوزلند به صورت آنلاین به وسیله عامل آن از طریق فیسبوک پخش شد و فیسبوک اعلام کرد پس از آنکه از سوی پلیس نیوزیلند در جریان این ماجرا قرار گرفته آن را حذف کرده است.

 

 

اما ساعاتی بعد از این حادثه، ویدئوی مربوط به آن در فیسبوک، الفبت، توییتر، اینستگرام، واتس اپ و یوتیوب باقی مانده و همچنان به اشتراک گذاشته می‌شد. افرادی که به دنبال انتشار این ویدئوی خشونت‌بار بودند در این کار با یکدیگر رقابت کرده و تنها در طول چند دقیقه این ویدئو را در اپلیکیشن‌های پیام‌زسان گوناگون آن را منتشر کردند.

فیسبوک، توییتر، یوتیوب و مگا روز جمعه اعلام کردند که اقداماتی در راستای حذف این ویدئوی خشونت‌بار انجام داده‌اند.

 

 

رویترز در ادامه گزارش خود به برخی دیگر از حوادث خشونت‌بار که به صورت زنده از رسانه‌های اجتماعی پخش شده‌اند اشاره کرده و می‌نویسد: جرایم خشونت‌بار دیگری که به طور زنده پخش شده‌اند شامل موردی می‌شود که در آن یک پدر تایلندی در حالی که دختر خودش را در سال ۲۰۱۷ به قتل می‌رساند این صحنه را از طریق فیسبوک به اشتراک گذاشت، اما با گذشت بیش از یک روز از این قتل و زمانی که ویدئوی مربوط به آن ۳۷۰ هزار بازدید گرفت فیسبوک اقدام به حذف آن کرد.

در آمریکا نیز آزار یک نوجوان ۱۸ ساله در شیکاگو در سال ۲۰۱۷، تیراندازی مرگبار یک فرد در کلولند و اوهایو در همان سال به طور زنده از شبکه‌های اجتماعی پخش شد.

 

 

فیسبوک به عنوان بزرگ‌ترین شبکه رسانه اجتماعی در جهان با حدود ماهانه ۲.۳ میلیارد کاربر در سراسر جهان، تیم امنیتی خود را در طول ۳ سال ۳ برابر کرده و به ۳۰ هزار نفر رساند تا بتواند در مواقع لازم به محتوا‌های مجرمانه در زمان سریع‌تری رسیدگی کند.

این رسانه اجتماعی علاوه بر این اقدام به توسعه سیستم اطلاعاتی مصنوعی کرده تا بتواند حتی پیش از گزارش کاربر به محتوا دسترسی پیدا کند، اما انتشار ویروس‌وار یک ویودئوی خشونت‌بار دیگر موجب شد تا سیاستمداران در سراسر جهان نتیجه مشابهی را فریاد بزنند: شرکت‌های فناوری در این زمینه شکست خورده‌اند.

 

 

بر اساس گزارش رویترز، همچنان که ویدئوی خشونت‌بار حادثه تروریستی روز گذشته در نیوزیلند با شرعت زیادی در رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شد، «هلن کلارک»، نخست وزیر سابق سابق این کشور طی یک نطق تلویزیونی اعلام کرد که شرکت‌های فناوری در حذف محتوا‌های نفرت پراکنانه کند عمل کرده‌اند.

هلن کلارک با اشاره به فرصت پیدا کردن یک تروریست برای ۱۷ دقیقه پخش زنده می‌گوید: اینجا چه اتفاقی در حال روی دادن است؟ من فکر می‌کنم این مورد نیز به تمامی درخواست‌ها از سراسر جهان برای اتخاذ قوانین سختگیرانه‌تر برای رسانه‌های اجتماعی افزوده خواهد شد.

 

 

رویترز در ادامه می‌نویسد: دست‌کم برخی افراد انتظار دارند که فیسبوک در این موضوع تبعاتی را متحمل شود.

«کلمنت تیبالت»، تحلیلگر وبسایت «اینوستینگ» می‌گوید: فیسبوک پلت‌فرمی برای این حادثه وحشتناک فراهم کرده و بدون شک درخواست‌هایی برای پاسخگویی فیسبوک به دلیل این اقدام و انتشار محتوای خشونت بار با سرعتی بالا وجود خواهد داشت.

رویترز می‌نویسد: بسیاری از محققان و کارشناسان از این موضوع که کاربران در ساعات اولیه بروز این حادثه توانستند ابزار‌ها و تمهیدات فیسبوک را دور بزنند ابراز شگفتی کرده‌اند. سیاستمدارانی از چندین کشور نیز گفته‌اند که رسانه‌های اجتماعی باید در این زمینه بیشتر مراقب باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیوزیلند حمله تروریستی شبکه های اجتماعی توییتر فیسبوک یوتیوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند

سرهنگ مصطفی صادق زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان اردستنان، طرح جمع آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد افیونی در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این طرح ۴۱ نفر معتاد متجاهر از سطح محلات هدف جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد معرفی و با انجام کار دقیق اطلاعاتی نیز تعداد ۲۲ خرده فروش مواد مخدر شناسایی و در چند عملیات کاملاً هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان خاطر نشان کرد: از شهروندان عزیز انتظار داریم هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص خرید و فروش مواد مخدر را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند و مطمئن باشند که به موضوع رسیدگی و با این مجرمان برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

کد خبر 6097189

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند